• 073-2032195
  • info@onlinebazendev.nl
  • Onze klanten geven ons een:

Services Details

E-mailmarketing

“E-mailmarketing, dat doe ik toch al?” Veel bedrijven denken vaak dat ze al aan e-mailmarketing doen. Zij sturen namelijk om de 4 weken een nieuwsbrief naar het e-mailbestand dat ze hebben opgebouwd. Maar e-mailmarketing is niet alleen een nieuwsbrief sturen en jouw klanten informeren, het kan veel meer zijn dan dat.

E-mailmarketing is een vorm van marketing, waarbij je e-mail inzet om (potentiële) klanten te bereiken. De belangrijkste doelen van e-mailmarketing zijn klantenwerving en klantenbinding. E-mailmarketing is een effectief middel om fans & klanten te binden en te boeien. Met behulp van relevante content kun je precies die juiste snaar raken bij jouw doelgroep om ze te binden aan jouw bedrijf.

Email marketing Automation

Bij Online Bazen is het mogelijk om jouw e-mailmarketing te automatiseren. Voor webshops kunnen wij bijvoorbeeld relevante klantgroepen binnen jouw maillijst maken. Zo kunnen we doelgroep X, e-mailcampagne X sturen en doelgroep Y e-mailcampagne Y sturen. Dit zorgt ervoor dat de relevante informatie bij de relevante doelgroep terecht komt. Daarnaast kunnen wij met onze tools precies meten hoe mensen de mail openen, wanneer ze dat doen en welke onderwerpen het best werken. Best cool, vinden we zelf.

  • E-mailmarketing

    “E-mailmarketing, dat doe ik toch al?” Veel bedrijven denken vaak dat ze al aan e-mailmarketing doen. Zij sturen namelijk om de 4 weken een nieuwsbrief naar het e-mailbestand dat ze hebben opgebouwd. Maar e-mailmarketing is niet alleen een nieuwsbrief sturen en jouw klanten informeren, het kan veel meer zijn dan dat. E-mailmarketing is een vorm van marketing, waarbij je e-mail inzet om (potentiële) klanten te bereiken. De belangrijkste doelen van e-mailmarketing zijn klantenwerving en klantenbinding. E-mailmarketing is een effectief middel om fans & klanten te binden en te boeien. Met behulp van relevante content kun je precies die juiste snaar raken bij jouw doelgroep om ze te binden aan jouw bedrijf. Bij Online Bazen is het mogelijk om jouw e-mailmarketing te automatiseren. Voor webshops kunnen wij bijvoorbeeld relevante klantgroepen binnen jouw maillijst maken. Zo kunnen we doelgroep X, e-mailcampagne X sturen en doelgroep Y e-mailcampagne Y sturen. Dit zorgt ervoor dat de relevante informatie bij de relevante doelgroep terecht komt. Daarnaast kunnen wij met onze tools precies meten hoe mensen de mail openen, wanneer ze dat doen en welke onderwerpen het best werken. Best cool, vinden we zelf. Of je nu een klein mailbestand hebt dat je wilt uitbreiden of over een bestand beschikt van tienduizenden e-mails. Wij weten er wel raad mee. Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag met jouw e-mailmarketingstrategie.

Onze Diensten

E-mailmarketing

Wat zeggen onze klanten

Certificeringen